2311 205080
211 1088142
211 1088143
Καλάθι0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

KT Tape Pro Therapeutic Tape Jumbo Roll

Κωδ.: 

KT_TAPE_PRO_JUMBO

Αποτελούνται από αδιάβροχο, συνθετικό, ελαστικό υλικό μεγάλης αντοχής ώστε να μπορείτε να τις τοποθετήσετε εύκολα στο σημείο που εσείς επιθυμείτε.

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Κανονική Τιμή: 120,00 €

Special Price 99,90 €

Συχνές Ερωτήσεις

 

Υπάρχει κάποια διαφορά στα χρώματα?

Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ διαφορά στη θεραπευτική ιδιότητα των ταινιών ανάλογα με το χρώμα τους. Τα διαφορετικά χρώματα δίνουν στυλ στην εμφάνιση σας και ταυτόχρονα γίνεται περισσότερο εμφανές στα παρακάτω εκπαιδευτικά βίντεο πως τοποθετούνται οι ταινίες KT tapes στις διάφορες αρθώσεις ή μυς.

Για πόσο χρονικό διάστημα μένουν κολλημένες στο σώμα οι ταινίες KT Tapes?

Οι KT Tapes μπορούν να παραμείνουν κολλημένες στο σώμα από 3-7 ημέρες. Η χρονική αυτή διάρκεια εξαρτάται από το σημείο στο οποίο είναι κολλημένες στο σώμα. Αν για παράδειγμα τις κολήσετε στο γόνατο ή την πατούσα-αστράγαλο θα παραμείνουν για 3-4 ημέρες. Σε πιο "ομαλές" περιοχές όπως ο ώμος ή η πλάτη μπορούν να παραμείνουν μέχρι κι 7 ημέρες. 

Πρέπει να τις φοράω πριν το ματς ή την προπόνηση?

Αν υπάρχει κάποιο γνωστό μυϊκό πρόβλημα (ή σε κάποια άρθρωση) ή εάν χρειάζεστε επιπλέον σταθερότητα και υποστήριξη είναι καλό να τις τοποθετείτε στις αντίστοιχες περιοχές πριν την έναρξη του ματς ή της προπόνησης. 

Τα 25cm της κάθε ταινίας είναι αρκετά για κάθε περίπτωση?

Στο 90% των περιπτώσεων τα 25cm είναι αρκετά. Σπανίως θα χειαστείτε μια μικρότερου μήκους ταινία. Κάποιες φορές μπορείτε να κόψετε κατά μήκος την ταινία και να δημιουργήσετε 2 λεπτότερες (δείτε τα εκπαιδευτικά βίντεο παρακάτω). 

Μπορεί να βλάψω τον εαυτό μου αν τις βάλω λάθος?

Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα προστασίας η λανθασμένη εφαρμογή των ταινιών KT Tapes απλά δε θα βοηθήσει στο πρόβλημα σας. Σε καμία περίπτωση δ θα σας βλάψει. 

Βοηθούν οι KT Tapes σε μικροσπασίματα?

Οι KT Tapes δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση για τόσο σοβαρά προβλήματα. Απευθυνθείτε στον ορθοπεδικό σας για τέτοιου είδους προβλήματα. 

Χρειάζεται να ξυρίσω την περιοχή που θα τις κολήσω?

Στις περισσότερες περιπτώσεις δε χρειάζεται να ξυρίσετε την περιοχή που θα κολλήσετε τις ταινίες KT Tapes, απλά να αφήσετε ένα μικρό μήκος στις τρίχες που υπάρχουν στην περιοχή.

Μπορώ να τοποθετήσω μόνος μου τις ταινίες KT Tapes?

Φυσικά! Είναι πολύ εύκολο και συνήιως χρειάζονται 2-3 προσπάθειες μέχρι κάποιος να αισθανθεί έτοιμος να τις τοποθετεί μόνο του στο σώμα του. Μόνο στην πλάτη ή τους ώμους θα χρειαστείτε βοήθεια απο κάποιον τρίτο.

Πώς αφαιρώ τις ταινίες KT Tapes?

Τραβίξτε τις ταινίες προς την ίδια κατεύθυνση με τη φορά των τριχών. Η εφαρμογή baby oil θα κάνει πιο εύκολη την αποκόλληση τους. 

Μπορώ να τοποθετήσω τις ταινίες κάτω από κάποιο προστατευτικό επίδεσμο ?

Ναι.

  1. Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν
Γράψτε τη δική σας Αξιολόγηση

Κερδίστε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 3€ για κάθε νέα αξιολόγηση που εγκρίνεται

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, κάντε Είσοδο ή Εγγραφείτε