2311 205080
211 1088142
211 1088143
Καλάθι0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Αποστολή παραγγελιών

Ελλάδα
Οι παραγγελίες από το e-tennis αποστέλλονται με τη μεταφορική εταιρία Γενική Ταχυδρομική και παραδίδονται εντός 2 ημερών σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικά για το νομό Αττικής υπάρχει υπηρεσία ταχυμεταφοράς (taxi service) με κόστος 7 € ή 10 € ανάλογα με την περιοχή που επιθυμείτε να παραδώσουμε την παραγγελία σας με παράδοση 24 ωρών. Αν επιθυμείτε αυτή την υπηρεσία παρακαλώ όπως το αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας σας (το όποιο επιπλέον ποσό θα το προσθέσουμε ως αντικαταβολή).

Παραγγελίες βάρους άνω των 10 κιλών αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών μετά απο συνεννόηση με τον πελάτη και υπάρχει χρέωση 5€ για δέματα βάρους 10-15kgr συν 5€ για καθε επιπλέον 5 kgr ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας.

Όλες οι παραγγελίες με αξία άνω των 60€ (κάτω των 10 kgr) αποστέλλονται δωρεάν στην Ελλάδα (παραγγελίες μικρότερης αξίας επιβαρύνονται με €5 μεταφορικά ανεξαρτήτου βάρους).

Κύπρος
Όλες οι παραγγελίες με αξία 120 € και άνω έχουν δωρεάν μεταφορικά για την Κύπρο
, ενώ όσων η αξία είναι κάτω των 120 € επιβαρύνονται με 7 € μεταφορικά (εξαίρεση αποτελούν τα βαριά - ογκώδη αντικείμενα στα οποία το σύστημα βγάζει αυτόματα το κόστος μεταφορικών ανεξαρτήτως αξίας παραγγελίας). Το τέλος αντικαταβολής είναι 3 €. Η παράδοση των παραγγελιών στην Κύπρο γίνεται με τη Γενική Ταχυδρομική εντός 5-7 εργάσιμων ημερών μετά την αποστολή τους.

* Ολες οι παραγγελίες συνεργατών συλλόγων - προπονητών επιβαρύνονται με μεταφορικά έξοδα (ανάλογα με το βάρος τους) ανεξαρτήτως της αξίας τους.