2311 205080
211 1088142
211 1088143
Καλάθι0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

ERT 300 Tennis Computer (μετρητής δυναμικής τάσης χορδών)

Κωδ.: 

ERT-300

Παγκοσμίως το ERT 300 είναι το μοναδικό αξιόπιστο μηχάνημα μέτρησης της δυναμικής τάσης του πλέγματος με ελάχιστη απόκλιση 0.2%.

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Κανονική Τιμή: 220,00 €

Special Price 199,90 €

Το χρησιμοποιούν όλοι σχεδόν οι παίκτες που ταξιδεύουν στα επαγγελματικά τουρνουά για να διαπιστώσουν τόσο αν έχει πλεχτεί σωστά η ρακέτα τους, όσο και για το αν το πλέγμα τους έχει χάσει τη δυναμική τάση του και χρειάζεται αντικατάσταση. Ζυγίζει μόλις 50gr. Διαστάσεις: 11 x 5 x 2.5cm.


Πώς λειτουργεί το ERT 300?


1. Το τοποθετείτε στις χορδές της ρακέτας σας (στο κέντρο του κεφαλιού της)

2. Πιέζεται το κουμπί "start" και νιώθεται την ηλεκτρική μικρο-ταλάντωση των χορδών, η οποία είναι όμοια με αυτή που συμβαίνει κατά την κρούση της μπάλας πάνω στις χορδές της ρακέτας.

3. Μετά από 4-5 δευτερόλεπτα η ένδειξη εμφανίζεται στην οθόνη του ERT 300.

4. Χρησιμοποιείται τον περιστρεφόμενο δίσκο του ERT 300 για να βρείτε τη δυναμική τάση των χορδών σας σε kp/cm ή Ν/mm.

 
 

Χρήσιμες πληροφορίες

1. Η δυναμική τάση των χορδών της ρακέτας εξαρτάται από 3 παράγοντες: a. το εμβαδόν της κεφαλής της, b. τον τύπο του πλέγματος και c. τη χρονική στιγμή μέτρησης της από τη στιγμή που πλέχτηκε η ρακέτα.

a. Δύο ρακέτες με διαφορετικό εμβαδόν κεφαλής αν πλεχτούν με τα ίδια κιλά έχουν διαφορετική δυναμική τάση. Η δυναμική τάση ως μέτρηση έχει (συγκρίσιμο) νόημα όταν μετράται σε 2 ρακέτες με το ίδιο εμβαδόν κεφαλής.

b. Δύο ίδιες ρακέτες που θα πλεχτούν με διαφορετικού τύπου πλέγματα (π.χ. πολυεστερικό vs φυσικό έντερο) έχουν διαφορετική δυναμική τάση (παρουσιάζουν ωστόσο σχετικά μικρές διαφορές). Καλό θα είναι να συκρίνουμε τη δυναμική τάση όμοιων ρακετών που είναι πλεγμένες με ίδιου τύπου ή ακόμη καλύτερα με το ίδιο πλέγμα.

c. Η δυναμική τάση ενός πλέγματος αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, κάνοντας το ERT ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για το πότε θα πρέπει να ξαναπλέξουμε τη ρακέτα μας. Οι αγωνιστικού επιπέδου παίκτες θα πρέπει να ξανάπλέκουν τη ρακέτα τους όταν η απόκλιση της δυναμικής τάσης σε κάποια δεδομένη στιγμή γίνει μεγαλύτερη από το 10% αυτής που είχε όταν πλέχτηκε (βγήκε από τη μηχανή πλεξίματος). Σε κάθε περίπτωση όταν η απόκλιση πλησιάσει ή ξεπεράσει το 20% η ρακέτα θα πρέπει να ξαναπλεχτεί άμεσα, διότι έχει χάσει την απόδοση της.

2. Ρακέτες πλεγμένες με χαμηλή δυναμική τάση είναι ιδανικές για παίκτες που ζητούν περισσότερη δύναμη στο παιχνίδι τους και αντίστροφα η υψηλή δυναμική τάση ευνοεί παίκτες που παίζουν δυνατά και θέλουν περισσότερο έλεγχο στα χτυπήματα τους.

  1. Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν
Γράψτε τη δική σας Αξιολόγηση

Κερδίστε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 3€ για κάθε νέα αξιολόγηση που εγκρίνεται

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, κάντε Είσοδο ή Εγγραφείτε