Ρακέτα τέννις Babolat Pure Aero 2019

Black / Yellow

Κωδικός: 101354

Κανονική Τιμή: 250,00 €

Special Price 224,90 €

  • Αγορά 2 προς 214,90 € το καθένα και γλιτώστε 5%
Πάχος Λαβής[Πάχος Λαβής]
L2L3L4


* Υποχρεωτικά Πεδία

Η ρακέτα τέννις Babolat Pure Aero 2019 είναι ιδανική για προχωρημένου επιπέδου παίκτες που θέλουν να κυριαρχούν από τη baseline χρησιμοποιώντας ποικιλία σπιν. Η νέα ρακέτα του Rafael Nadal έχει το ίδιο βάρος, αλλά μικρότερη ακαμψία από το προηγούμενο μοντέλο δίνοντας καλύτερο έλεγχο στα χτυπήματα.

Η νέα Pure Aero έχει νέο αεροδυναμικό σχήμα που επιτρέπει στο κεφάλι της ρακέτας να κινείται με ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες από το προηγούμενο μοντέλο βοηθώντας τους παίκτες να εκτελούν απίστευτα δυνατά χτυπήματα από τη βασική γραμμή, ενώ παράλληλα η ανάπτυξη σπιν κι ελέγχου τους είναι εύκολη υπόθεση χάρη στην FSI Spin Technology. H FSI Spin Technology συνίσταται στην αυξημένη απόσταση μεταξύ των κύριων χορδών, που επιτρέπει στον παίκτη να αναπτύξει περισσότερες στροφές - σπιν στα χτυπήματα του.

Η Βabolat έχει προσθέσει Carbon ply stabilizer στο νέο μοντέλο που τροφοδοτείτε από τη Chromarat. Αυτή η νέα προσθήκη αποτελεί μια νέα γενιά ινών άνθρακα υψηλής απόδοσης για περισσότερο κοντρόλ και σταθερότητα σε κάθε χτύπημα.

Στο νέο αυτό μοντέλο η Babolat έχει επίσης μετακινήσει το Cortex Pure Feel (αντικραδασμικό υλικό) στο κεφάλη της ρακέτας στη θέση 3 και 9 για περισσότερη άνεση και καλύτερη αίσθηση στα χτυπήματα.

Παίκτης Rafael Nadal, Caroline Wozniacki
Εμβαδόν κεφαλής (sq.in) 100
Τύπος πλέξης 16x19
Βάρος (gr) 300
Πλάτος 23mm/26mm/23mm
Σκληρότητα σκελετού 67
Μήκος 685 mm / 27 in.
Ισορροπία 320 mm
Βάρος αιώρησης 327
Υλικό κατασκευής High modulus Graphite
Κάλυμμα Δεν περιλαμβάνεται

Αξιολογήσεις

Γίνετε ο πρώτος που Αξιολογεί αυτό το προϊόν

Με κάθε νέα αξιολόγηση κερδίζετε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 3 ευρώ! Περισσότερα