Ρακέτα τέννις Head Graphene XT Instinct MP

Κωδικός: 230505

Κανονική Τιμή: 220,00 €

Special Price 154,90 €

-30%
Η Instinct MP είναι η αυθεντική ρακέτα της Maria Sharapova και του Tomas Berdych. Η ευκολία στο χειρισμό της της κάνει μοναδική για το βάρος της.
Ο συνδυασμός της αυξημένης ισχύος και του καλύτερου χειρισμού της ταιριάζει απόλυτα στο δυναμικό παιχνίδι τους αλλά και στο δικό σας. Η ανοιχτή της πλέξη δίνει αρκετό σπιν στα χτυπήματα από κάθε σημείο του γηπέδου. Με μαλακότερη αίσθηση και λιγότερους κραδασμούς από ποτέ. Βάρος: 300 gr, εμβαδόν κεφαλής: 100 sq.in.

Παίκτης Maria Sharapova, Thomas Berdych
Εμβαδόν κεφαλής (sq.in) 100
Τύπος πλέξης 16x19
Βάρος (gr) 300
Πλάτος 23/25/21mm
Σκληρότητα σκελετού 70
Μήκος 685mm (27")
Ισορροπία 315mm
Βάρος αιώρησης 310
Υλικό κατασκευής Graphite & Graphene XT
Κάλυμμα Δεν περιλαμβάνεται
Πλέξιμο Πλεγμένη με χορδή head Hawk 17"

Αξιολογήσεις

5
1review
5 αστέρια
1
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρια
0
Προσθήκη Αξιολόγησης

Με κάθε νέα αξιολόγηση κερδίζετε εκπτωτικό κουπόνι 5 ευρώ Περισσότερα

Οι πιο χρήσιμες Αξιολογήσεις
 • 1 από 1 επισκέπτες βρήκαν αυτή την Αξιολόγηση χρήσιμη

  Πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής

  Η Instinct MP είναι μια πολύ αξιόπιστη ρακέτα. Σαν γενική κριτική θα έλεγα ότι έχει πολύ καλή ισοροπία ελέγχου και δύναμης. Σίγουρα είναι μια καλή επιλογή για τους προχωρημένους παίχτες αλλά είναι μια ρακέτα που συγχωρεί και ανέχεται λάθη και από τους λιγότερο προχωρημένους παίχτες. Προσφέρει άνετες βαθιές μπαλιές και ιακανοποιητικό έως καλό σπιν. Το βάρος της είναι πολύ καλό και για γυναίκες χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς ή ενοχλήσεις. Χρησιμοποιώ αυτήν την ρακέτα εδώ και 6 μήνες μετά από μια ελαφρύτερη που είχα, και ακόμα και στο πρώτο παίξιμο δεν αισθάνθηκα διαφορά. Είναι ιδανική για όσους προτιμούν να παίζουν στις γραμμές ενώ κοντά στο φιλέ ίσως θα μπορούσε να δίνει λίγο καλύτερο έλεγχο στα χτυπήματα. Η συνολική εικόνα είναι πολύ ικανοποιητική και θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα.

  Από σε

  Σχόλιο
  Ήταν αυτή η Αξιολόγηση χρήσιμη σε εσάς;